هوشمند سازی منازل با ایجاد توانایی کنترل وسایل برقی مورد نظر از راه دور ( خارج از منزل ) به وسیله تلفن همراه و یا اتصال به اینترنت می باشد.  منازل به منظور افزایش آسایش (رفاه) و آرامش افراد در منزل و همچنین افزایش صرفه جویی در زمان و انرژی به وجود آمده و امروزه به عنوان یک عامل مهم در صنعت ساختمان سازی مطرح گردیده است.

سیستم هوشمند سازی ساختمان می تواند نقش مهمی را ایفا کند. خانه هوشمند منتظر فرمان شماست دستورات خود را بدهید و در هوشمند سازی ساختمان تمامی وسایل برقی در یک کالبد قرار گرفته و تحت فرمان شما عمل می کنند.

 

مزایای هوشمند سازی ساختمان :

۱-ایجاد آسایش و رفاه هرچه بیشتر برای ساکنین به ارمغان می آورد.

۲-راه حلی مناسب جهت ایجاد راحتی بیشتر و سرعت بخشیدن به امور روزانه می باشد.

۳-کنترل از راه دور تمامی وسایل آن کلیه سیستمهای الکترو مکانیکی ساختمان را به صورت متمرکز مانیتور و قابل کنترل می باشد.

۴-بهینه سازی در مصرف انرژی میتوان تا حدود ۵۰% در مصرف انرژی صرفه جویی کرد، همچنین از منابع طبیعی در کنار منابع مصنوعی در زمان مناسب به طورهوشمند استفاده نمود.

۵-ایجاد امنیت و حفاظت برای ساختمان و اقدامات لازم را در هنگام وقوع حوادث غیر مترقبه ( حریق ) انجام می دهد.

۶- عمر مفید تجهیزات

۷-کاهش خطای انسانی

۸-افزایش اطمینان از عملکرد تجهیزات هوشمند  

 

امکانات یک خانه هوشمند سازی شده :

۱-کنترل هوشمند سازی روشنایی:

نظر به اینکه سیستم های روشنایی، سهم عمده ای از مصرف انرژی در یک ساختمان را شامل می شوند؛ در یک سیستم هوشمند ساختمان با بهره گیری از سنسورهای تشخیص حضور، سنسورهای تشخیص نور محیط و نصب کلیدهای هوشمند علاوه بر امکان تنظیم میزان نوردهی محیط، مصرف انرژی تا حد چشمگیری کاهش می یابد. تمام نقاط منزل میتوان از داخل اتاق اصلی یا از طریق موبایل یا تبلت خطوط روشنایی را در شدت روشنایی مورد نظر تنظیم کرد.


نیازمندیهای صنعت ساختمان انرژی ,ساختمان ,مصرف ,ایجاد ,افزایش ,کنترل ,مصرف انرژی ,سنسورهای تشخیص ,تمامی وسایل ,صنعت ساختمان ,صرفه جویی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه تخصصی مهندسی ایمنی و عمران twitterfarsi Generalped بوی جان فوتبالی ها پایگاه خبری نساجی پلاس زلفا دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.